14.7.2013

Munakasmuffinsit

Oon pitkän aikaan pinnaillu Pinterestiin kaikkia mielenkiintosia juttuja, kuten ruokaohjeita. Eilen sitten päätin, että kokeilen tän reseptin mukaisia munakasmuffinseja. Sovelsin ohjetta vähän oman maun mukaan ja herkkareiden sekä pinaatin lisäks laitoin vähän kinkkusuikaletta mukaan.

Munakasmuffinsit:
(9kpl)

6 kananmunaa
3 suht isoa herkkusientä
pussi/paketti tuoretta pinaattia
kourallinen kinkkusuikaletta
kourallinen juustoraastetta
mausteita maun mukaan (itse laitoin ruususuolaa, pippuria, yrttisekoitusta, paprikaa ja valkosipulia)

Pilkoin herkkarit pienemmiksi ja heitin pannulle voin kera. Herkkarien saadessa väriä pintaan heitin vielä pinaatitkin pannulle about noin puoleksi minuutiksi ja laitoin vähän ruususuolaa pinaatin päälle.
Kippoon munat rikki, mausteita, juustoraastetta ja kinkut. En viittinyt lisätä kuumia herkkareita+pinaatteja kippoon vaan laitoin munaseoksen muffinsivuokaan (tarttumaton pinta!) ja ripottelin sitten päälle herkkarit ja pinaatit.
190°c astetta uuniin ja noin 20-23min.
Vinkkivitosena voin sanoa, että irrota muffinsit kuumina vuoasta, jolloin ne irtoaa helposti (jos on tarttumaton pinta), mutta kylmetessään saat seuraavanakin päivänä kaivaa rippeitä vuoasta...




 



Oli superhyvän makuisia ja ihan loistavia esim. jonku salaatin kylkeen :) Teen näitä ehdottomasti uudestaan ja todennäköisesti aika nopeesti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!