27.7.2013

Höpinää

Kulunut viikko on ollut ihana, paljon on taas menty ja nähty ympäri Suomea. Ja viikko jatkuu edelleen kivana aina ens viikkoon asti :)

Eilen olin ihanien kavereiden kanssa viettämässä iltaa ja väsäiltiin superhyviä hamppareita ite :) Tänään tulee kaveri kylään ja aattelin pyöräyttää sille mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeen kera. Eli tänäänkin luvassa herkkuilua ja hyvää seuraa :P
Ens viikolla suuntaan kulkuni kohti Hankoa ja viihdynki siellä lähes koko viikon. En aijo raahata sinne mitää läppäreitä mukaan, joten kuulumisia tulee vasta kun kotiudun :)

Eilen meillä piti olla niin hyvä ilma grillailla ja ottaa ehkä aurinkoakin... paskan vitut mitää ollu. Ukkosti ja salamoi sateen kera ja ne vei auringon mukanaan. Onneksi kuitenki ilta oli lämmin niin pystyttiin silti hengaa pihalla. Nyt kuitenkin näyttää ilma paremmalta ja mittarissaki tais olla jo 24°c... vois mennä hetkeks ulos grillaa itseään ennen kuin tuun väsää sen piirakan. Vaikka onkin vähän oikukas tää kesä niin silti on ihanaa, että se on vielä täällä <3.

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!